Henry, een gewezen politieman, heeft de plotse dood vernomen van zijn broer Bernard, die onlangs toegetreden was tot een religieuze gemeenschap op de Orkaden (Een eilandengroep boven Schotland).

Daarom gaat Henry met zijn zuster Sarah naar Bernards herenhuis om daar de erfenis te regelen samen met notaris Tunnicliffe.

Al snel blijkt dat Sarah en Henry niet de enige gasten zijn van deze luxueuze woonst. In plaats van Mrs. Parker, Bernards huishoudster, staan ze plots oog in oog met een zeker Mrs. Wintrop. Geschrokken door de onverwachte komst van Sarah en Henry, probeert zij de twee onverwachte gasten af te schepen.

Ondertussen maken we kennis met een aantel jonge, dartele dames die in niet mis te verstane woorden en houdingen aan Henry en Sarah proberen duidelijk te maken wat de ware aard van hun activiteit in dit huis is ...

Als meerdere notabelen het huis 'bezoeken', wordt het Sarah en Henry nog steeds niet duidelijk dat hun rustig buitenverblijf, door Mrs. Wintrop is omgetoverd tot een oord waar het oudste berope ter wereld wordt uitgeoefend. Mrs. Wintrop probeert dit feit voor de onvoorziene gasten ook zo lang mogelijk verborgen te houden wat tot een heleboel hilarische toestanden leidt.

Als bovendien Henry's doodverklaarde tweelingbroer Bernard opduikt, is het hek van de dam...